vrtoglavica uzroci i vrste: vrtoglavica, lakomislenost, i više

Gotovo svatko je imao osjećaj nestabilnosti ili vrtloženje osjećaj u glavi u nekom trenutku u njihovom životu. Obično je to zabilježio do vrtoglavice, ali vrtoglavica je širok pojam koji može značiti različite stvari različitim ljudima. To je čest prigovor, ali to može biti ozbiljna. Vrtoglavica nema specifičnu medicinsku značenje, ali postoje četiri zajedničke uvjete koji se mogu smatrati vrste vrtoglavica

Vrtoglavica. Osjećaj pokreta kad nema kretanja, kao što ste vrti ili vaša okolina vrti. Spinning se u krug, a onda se iznenada zaustavi, može proizvesti privremenog vrtoglavice. No, kada se to događa u normalnom tijeku života, to ukazuje na problem sa vestibularnog sustava unutarnjeg uha – tjelesnog sustava ravnoteže koja vam govori na koji način je dolje i osjetila položaj glave. Oko polovice svih vrtoglavica pritužbi su vrtoglavica; Lakomislenost. Također se zove blizu sinkope, lakomislenost je osjećaj da ste se onesvijestiti. To se obično osjeća stojeći prebrzo ili disanje duboko dovoljno vremena da proizvede osjećaj; Neravnoteže. Problem s hodanja. Osobe s neravnoteže osjećaju nestabilan na nogama, ili se osjećaju kao da su će pasti; Anksioznost. Ljudi koji su uplašeni, zabrinuti, depresivni, ili se boje otvorenim prostorima može koristiti “vrtoglavicu” znači uplašeni, depresivni ili tjeskobni.

Saznajte više o vrtoglavica

Osnove

Simptomi

liječenje

Vrtoglavica može biti jednokratni događaj, ili to može biti kronična, dugotrajna problema. Gotovo svatko tko je vrtoglavicu će biti bolje. To je zato što je osoba osjećaj ravnoteže je kompleksna interakcija između mozga, svako uho u odvojenim vestibularnog sustava, senzori u mišićima i osjećaj vida. Kada jedna komponenta pokvari, drugi se obično uče nadoknaditi.

Peludnih zrnaca, savjete liječenje, i još mnogo toga.

To je ništa kihati u.