Tretman Ewing sarkom (pdqто): Obrada [] -Oko to PDQ sažetak

Svrha ovog sažetka

Screening je u potrazi za rak prije nego što osoba ima bilo kakve simptome. To može pomoći otkriti rak u ranoj fazi. Kad abnormalno tkivo ili rak otkriven rano, možda će biti lakše liječiti. Do trenutka kad se pojave simptomi, rak može počele su se širiti; Znanstvenici pokušavaju bolje razumjeti što ljudi su više vjerojatno da će dobiti određene vrste raka. Oni također proučavaju ono što radimo i stvari oko nas da vidi da li oni uzrokuju rak. Ova informacija pomaže liječnici preporučuju, koji bi trebao biti prikazan …

Recenzenti i ažuriranja

Ovaj sažetak je redovito revidirati i ažurirati prema potrebi od strane uredništva PDQ Pedijatrijska liječenja, koje je urednički neovisan od Nacionalnog instituta za rak (). Sažetak odražava neovisnu pregled literature i ne predstavlja izjavu o privatnosti ili National Institutes of Health (NIH).

Članovi uprave nedavno pregledavamo objavljenih članaka svaki mjesec kako bi se utvrdilo je li članak bi trebao

Promjene u sažecima su kroz proces konsenzusa u kojima su članovi odbora procijeniti težinu dokaza u objavljenim člancima i utvrdila kako je članak bi trebao biti uključen u sažetku.

Olova Recenzenti za Ewing Sarkoma Liječenje se

Sve primjedbe ili pitanja o sadržaju skraćenog treba dostaviti Cancer.gov putem web stranice je kontakt obrasca. Ne kontaktirati Pojedini članovi odbora sa pitanjima ili komentarima o sažecima. Članovi uprave neće reagirati na pojedinačne upite.

Razine dokaza

Neki od referentnih citata u ovom sažetku pratnji level-of-dokaz oznaka. Ove oznake su namijenjeni za pomoć čitateljima procijeniti snagu dokaza u prilog uporabe određenih intervencija ili pristupa. Uredništvo PDQ Pedijatrijska tretman koristi formalni dokaz rang sustava u razvoju svojih razina-of-dokaz oznake.

Dopuštenje za korištenje ovog sažetka

PDQ je registrirani zaštitni znak. Iako je sadržaj PDQ dokumentima mogu se slobodno koristiti kao tekst, to se ne može identificirati kao PDQ informacija rak Ukratko, osim što je prikazana u cijelosti i redovito se ažurira. Međutim, autor će biti dopušteno da napiše rečenicu kao što je ” ‘s PDQ informacija Rak Ukratko o prevenciji raka dojke navodi rizike jezgrovito: [uključivati ​​izvadak iz sažetka].”