stručnost i ljestvici – nosa i paranazalnih tumora

Stručnjaci su široko priznat po svojoj stručnosti u brizi za osobe s nosa i paranazalnih tumora.

Napredna dijagnoza i liječenje

U domovima zdravlja, uha, nosa i grla stručnjaka (otorhinolaryngologists), neurokirurga, onkologa, zračenje onkologa, patolozi i radiolozi raditi kao tim za liječenje nosa i nosnih šupljina tumora. Ostali stručnjaci uključeni su po potrebi.

Liječnici koriste najnovije tretmane za nazalno i paranazalnih tumora. oncologists zračenja koriste specijalizirane zračenja tretmani, kao što su intenzivne modulirani zračenje i proton terapiju precizno ubijaju stanice i smanjuje rizik nuspojava. Kada je to moguće, kirurzi koriste minimalno invazivne kirurgije tehnike, kao što su endoskopske operacije i minimalno invazivne bazi lubanje operacije, za uklanjanje tumora.

Nacionalno priznate stručnosti

Liječnici će raditi s vama pregledati sve svoje mogućnosti liječenja i odabrati tretman koji najbolje odgovara vašim potrebama i ciljevima. Raspon tretmana nude osobama s nosa i paranazalnih tumora uključuje operacije, zračenja i kemoterapije.

Nosni i paranazalnih tumori su rijetki. Liječnici imaju iskustva dijagnosticiranje i liječenje tih tumora. Liječnici tretiraju oko 150 ljudi s nosa i paranazalnih tumora svake godine.

Cancer Center zadovoljava stroge standarde za National Cancer Institute Comprehensive Cancer centra, koji priznaje znanstvene izvrsnosti i multidisciplinarni pristup u prevenciji raka, dijagnoze i liječenja.

u Rochester, MN., u Jacksonville, Florida, te u Scottsdaleu, Arizona, ubrajaju se među najboljih bolnica za rak u US News & World Report.