Stručnjak rasprava: prestroga? ili nisu dovoljno strogi?

Ako ste kao i mnogi roditelji, drugi valjda si puno. Jesu li preoštro na djecu nakon što su nastavili bacati loptu u kući nakon nekoliko upozorenja? Ili bi trebao uzeti loptu nakon prvog upozorenja? Kao roditelj, vi čuditi ako imate previše pravila? Ili nije dovoljno?

 gost roditeljstvo stručnjak Tanya Altmann, MD, FAAP, kaže da je većina roditelja brinuti o tome da li se previše strogi ili ne strogi dovoljno. Ona ukazuje na to da postoji srednji tlo za poticanje dobrog ponašanja kod djece.

Prema Altmann, tri stvari su potrebne za djecu da se osjećaju sigurno i zaštićeno, naučiti poštivati, te ih potaknuti da isprobate njihov najbolji

Ona sugerira uključuju dijete u procesu stvaranje pravila. Ako on donosi kući lošu ocjenu, a ne odmah ljutiti, pitati što on misli da bi se trebalo dogoditi. Manje vremena TV? Manje vremena na računalu? Više studiranje vrijeme? Ili možda mogu raditi zajedno na novi pristup proučavanju.

Bez obzira što je pristup vas odvesti na disciplini, Altmann kaže najvažnija stvar svaki roditelj može učiniti jest podsjetiti svoje dijete dnevno da ih volite.

Kao roditelj, jeste li strogi, srednji-of-the-road, ili ti pokušati biti vaš dječji najbolji prijatelj? Recite drugima u podizanju uniji što radi, a ne radi za vas i vašu obitelj.

Pridružite se ovoj raspravi u podizanju uniji.

Tanya Altmann, MD, FAAP je najprodavaniji autor, radna majka i UCLA-obučeni pedijatar, trenira u Južnoj Kaliforniji.

Kupka tim; Bedtim; Posao; Pranje zubi