Stručnjak Q & A: izbjegavanje brucoš 15

Zastrašujuća brucoš 15. Vi vjerojatno zapamtiti ovaj fenomen sa svojim Coed godina. Vi svibanj čak biti živi kroz njega – ili pokušava to izbjeći – upravo sada. Tako da znam da je više od samo jednog urbanog mita: Studenti imaju tendenciju da paket na funti tijekom prve godine u školi za niz razloga, od late- noć prehrambena feštama, sve-te-može-jesti blagovaonice, nedostatak vježbe i konzumacije alkohola / zlostavljanja.

Da biste pronašli staviti više o ovom fenomenu, kao i kako bi se izbjeglo zastrašujuća brucoš 15, razgovarao je s Connie Diekman, Med, RD, LD, Fada, ravnatelj sveučilišnog prehrane na Sveučilištu Washington u St. Louisu i prošlih predsjednika Dietetic Udruga. Evo što je imao reći.

Brucoš 15 legenda u faksu povijesti. To se odnosi na debljanje da fakultet brucoši imaju tendenciju da se dobije tijekom prve godine na faksu. Većina brucoši ne dobije zastrašujuća 15 funti. Petnaest funti je više od prosjeka, što znači puno brucoša su dobivanjem više i puno su dobivanjem manje.

Dolazeći na faksu je velika promjena za mlade. Oni se suočavaju s hranom bilo koje doba dana i nema nikoga reći im što ili kada jesti. Oni moraju naučiti izabrati i što i kada jesti za sebe i oni su također ide na rasporedu gdje ih nitko ne govori što učiniti, tako da mogu zaboraviti na vježbanje. College je o vremenu u kojem mlade žene prebaciti na ženski metabolizam odraslih, tako da neće biti u stanju jesti koliko su se i dalje zadržati svoju težinu stabilan.

Kao djeca kretati kroz svoje studentskih godina, uče kako da se raspored tako da oni razumiju kada i što jesti, iako je hrana dostupna cijelo vrijeme i njihova razina težine. U vrijeme kad većina žena postigla stariji godinu dana, oni su uvode u težini su bili kad su ušli koledž. Dječaci ne fizički zreli tek kasnije, tako da oni imaju tendenciju da se vagati više kad su diplomski koledž nego što su učinili kad su počeli kao brucoš.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …