razvojni problemi: ispitivanje – Pregled tema

Zdravstveni stručnjaci koji vide dojenčadi i djece zaslonu za (sat za rane znakove) teškoćama u razvoju u svakoj dobro dijete posjeta. Razvojni problemi mogu utjecati na to kako se dijete može razgovarati, premjestiti, koncentrirati, i / ili druženje.

importan; Moguće je da je glavni naslov izvješća craniosynostosis, Primarna nije ime koje ste očekivali. Provjerite sinonime uvrštenje pronaći alternativno ime (e) i poremećaj podjele (e) na koju se ovaj izvještaj.

Vaše dijete će se vrednovati odmah ako liječnik otkrije očite znakove razvojnim kašnjenjima, kao što su

Ako ne postoje očiti znakovi razvojnim kašnjenjima ili bilo neobičnih rezultata testova, većina dojenčadi ili djeci ne treba daljnju procjenu do sljedećeg dobro dijete posjeta.

Djeca koja imaju sestru koja ima autizam potrebno daljnje praćenje. Uz normalne preglede na svakom dobro dijete posjeta, ta djeca trebaju biti prikazan za jezik kašnjenja, loše socijalne vještine, i drugih problema koji bi mogao biti znak autizma. 2. Neka djeca svibanj trebate vidjeti razvojni pedijatra nakon screeninga je učinio.

Kad socijalizacije, učenja, ili problemi u ponašanju razviti u osobu u bilo koje vrijeme ili u bilo kojoj dobi, on ili ona treba vrednovati.

Ne žamor, pokazivanje, ili druge geste s 12 mjeseci; Govoreći niti jednu riječ od 16 mjeseci; Kažeš ne dvočlane spontane izraze za 24 mjeseci, uz iznimku ponavljanje fraza (eholalija); Svaki gubitak jezika ili socijalnih vještina u bilo kojoj dobi.