probavni problemi: 10 savjeta za svakodnevni život

 Sadržaj arhivi nakon 2 godine kako bi se osiguralo naše čitatelje mogu lako pronaći najviše pravovremene sadržaj; Da biste pronašli najnovije informacije, unesite svoju temu od interesa u našu tražilicu.

Proljev i drugi probavni problemi nema zabave, posebno za ljude koji pate od njih često.

“Moj trbuščić boli” – to je nešto što svaki roditelj čuje. Ali, ako se čini da je vaše dijete žali na želučane probleme cijelo vrijeme, on može imati ozbiljan probavni poremećaj; Ovi uvjeti imaju različite uzroke, ali dijele mnoge od iste simptome; Nause; Bloatin; Stomachach; Diarrhe; Vomitin; Dehidracija (od proljeva i povraćanja, ako je vaše dijete ima ove simptome često, prvi korak je da posjetite liječnika uzimajući dijagnozu ….

Da li planirati svoje aktivnosti oko svoje kupatilo pauze? Da li odbiti pozive i izbjeći aktivnosti u javnosti jer se boje da će imati nesreću? Ako to zvuči kao ti, budite uvjereni da niste sami.

Vaš liječnik može predložiti prehrambene smjernice, a može propisati lijekove za poboljšanje vašeg probavnog dilemu. Ali između pregleda, možete poduzeti korake koji će pomoći da se kroz svaki dan u veću udobnost i jednostavnost. Ovih 10 koraka – od smanjenja stresa za pronalaženje prijenosne uređaje za probavne hitne slučajeve – će vam pomoći nositi se bolje u svakodnevnom životu. Ovdje su neke lifestyle savjete iz probavu stručnjaka

Vaš liječnik će odrediti razloge za svoje probavnih problema, te će propisati plan liječenja. To može uključivati ​​uzimanje lijekova, izbjegavanje određenih namirnica i usvajanjem nekih novih navika. To može potrajati neko vrijeme za vas da apsorbiraju sve ove informacije. Pokušajte organizirati svoje bilješke u mapu datoteka ili prijenosno računalo, zajedno sa svim uputama i izvornih materijala iz svog liječnika. Pregledajte informacije redovito i pribilježiti pitanja koja želite pitati svog liječnika.

Mnoge stvari mogu izazvati probavne tegobe; ove aktivira se razlikuju od osobe do osobe. Pokušajte odrediti vlastite aktivira postavljanjem sebi ova pitanja: Koje namirnice, pića i prehrambene obrasce čine uznemiriti vaš probavni trakt? Kava, mliječni proizvodi i gazirana pića, na primjer, može izazvati plin ili proljev.

Da bi vam pomoći ostvariti ta povezivanja, voditi dnevnik o tome što jesti i piti, što lijekova i dodataka vas odvesti i dnevne događaje. S vremenom, možete vidjeti korelaciju između jednog ili više od tih faktora i epizode probavnih problema.