odlučivanju o svom liječenju raka: pitanja pitajte svog liječnika

Kad ljudi prvi put su s dijagnozom raka, oni imaju mnogo pitanja. Međutim, kada je zapravo sjedi u ambulanti, to je vrlo lako zaboraviti na pitanja koja imate u vezi dijagnoze raka i njenom liječenju.

Prevencija raka je radnja smanjiti šanse za dobivanje raka. Od karcinoma, broj novih slučajeva raka u skupini ili populacije je smanjena. Na sreću, to će smanjiti broj smrtnih slučajeva uzrokovanih rakom; Kako bi spriječili nove raka od starta, znanstvenici na faktore rizika i zaštitnih čimbenika. Sve što povećava izglede za razvoj raka se naziva faktor rizika raka, bilo što smanjuje šanse za razvoj raka se naziva rak zaštitni …

Također ćete želite pitajte svog liječnika za rak o njegovim kvalifikacijama. Ovo je stvarno audicija: Je li to doktor prava osoba za vas liječiti? Ovdje su neka od pitanja pitati prije nego što partner s liječnikom u vašem liječenju raka.

Vi svibanj osjećati neugodno o quizzing svog liječnika o svom iskustvu. No, liječnici očekuju na ova pitanja, pa čak i poželjeti im dobrodošlicu. Liječnici žele da njihovi pacijenti se osjećaju ugodno i sigurni u njihovu njegu, ne zastrašivao.