obrva oblikovanje podataka: 411 na navoja

Stoljetnu tehnika s izvora na Srednjem Istoku i Južnoj Aziji, urezivanje koristi pamuk konac za uklanjanje dlaka. Konca izvrće nit u petlju i role ga na kožu, koji se kreće brzinom svjetlosti. Petlja se ponaša kao mala Lasso, čupanje kose iz korijena.

String sigurnost. Odaberite licencirani kozmetolog, estetičar, ili voskar. “Svako trganje kože te može učiniti podložnijima infekcijama kože”, Marmur kaže; Brzina i troškova. Obrva navoja može koštati bilo gdje od $ 5 do $ 40 i gore. Tražiti nekoga tko će provesti najmanje 10 minuta oblikovanju obrva, čak i ako to znači plaćati malo više; Čist izbor. Tradicionalno, konca drži nit između njenih zuba. U nekim mjestima, kao što su Kalifornija, gdje je uređeno navoja, to je protuzakonito držati nit u ustima. Regulatori smatraju da nehigijenskim. Neki praktikanti vezati konac oko vrata. Ako ste zabrinuti, vi svibanj želite tražiti ovom metodom. Provjerite sigurni vaša koža se čisti alkohol prije i poslije navoja tako da ne dobijete infekciju kože.

U prvih 60 sekundi ili tako neugodno, ali kada se naviknete na njega “, kaže Stephanie Maier Fort Myers, Florida, koji je prvi dobio navoja u 2004.” Kada je gotovo, vaša koža je 100% glatka i sušilom za besplatno.

Saloni nude navoja su iskakanje gore u gradovima diljem SAD-a Ako ste u potrazi za načine kako oblikovati obrve ili uklanjanje neželjenih dlaka, ovaj sve-prirodni proces može biti vrijedno probati.

S navoja, kaže Shobha Tummala, vlasnik tri navoja studijima u New Yorku “, ćete dobiti i svrsishodnosti depilacije, jer navoja može ukloniti više dlačica u jednom trenutku, a preciznost tweezing, jer možete ciljati pojedinačne vlasi.”

Rezultati posljednjih otprilike koliko god oni iz depilacije napraviti – dva do četiri tjedna.

Za ljude koji koriste tematska retinoidi ili acne lijekova, urezivanje može biti sigurnije alternative za depilacije. Depilacija ponekad može skinuti slojeve kože koje su stanjio od onih lijekova, kaže New York dermatolog Ellen Marmur, MD.

Marmur napominje da je temperatura tople voska može dovesti do hiperpigmentacije (tamne mrlje na koži), a tweezing može proizvesti urastanje dlačica. Međutim, threading također može uzrokovati urastanje dlačica i male crvene kvržice.

Želite li dati navoja probati? Ellen Marmur, MD, i vlasnik salona Shobha Tummala dijeliti savjete za pronalaženje pro koji neće string vas zajedno.

IZVORI

Stephanie Maier.

Shobha Tummala, vlasnik, Shobha Columbus Circl; Shobha Madiso; Shobha Soho, New York, New York

Ellen Marmur, MD, izvanredni profesor dermatološka i estetske kirurgije, Mount Sinai Medical Center, New York