obiteljski odmor: Dieter opstanak vodič

Piće prije večere, tete Sarini poznate pite, obitelj omiljena kobasica preljev, i sve one druge predivno ukusna, tradicionalna odmor hranu samo čekaju da se guta: Što kaljuža za Dieter!

Ukoliko zaboravite na plan prehrane za jedan dan, i jesti do mile volje? Ili bi trebao pokušati ostati na stazi kao što navigaciju ovo minsko polje iskušenja i obitelji bockanjem?

Moj savjet: Da li oboje.

Tijekom blagdana, iskušenja su posvuda – zauzet društveni raspored, uredske i školske zabave, obiteljske funkcije, i dobrosusjedski geste slastice i poslastice. Trebate strategiju za suočavanje s obiljem kalorija koje su sastavni dio blagdana.

Većina ljudi dobije 2-5 funti svake godine tijekom gozbama sezone koja počinje na Dan zahvalnosti, a završava Nova godina – osim ako živite u New Orleans, gdje se nastavlja kroz Mardi Gras. Pa kako se mužjak taj trend i čuvati od dodavati one hard-izgubljene funti?

Plan: Cilj je održati stabilan na trenutnu težinu i usredotočiti se na to da ne dobivaju nikakve dodatne funti do 1. siječnja strogo pridržavati plana do zahvalnosti, a zatim izrezati sebi neki zatišje, ali ne previše.

Pregledajte svoj plan prehrane i vidjeti ako možete rezervirati nekoliko prehrambene proizvode tijekom tjedna spremiti se za odmor blagdan. Budite oprezni da ne oduzima previše hrane, što bi moglo ostaviti gladna tijekom tjedna. Uzimajući gladna između obroka može dovesti do bingeing, a mi sigurno ne želimo da se to dogodi; Upravljački sklop je presudan da se spriječi debljanje. Uživajte u male porcije hrane visoke u masnoće i kalorija, dijeliti desert, ograničiti alkohol, i napuniti na jednostavno pripremljeni, hranjiv selekcijama poput purećih prsa i povrće; Uživajte mali, ali punjenje obrok prije susreta kako bi se spriječilo prejedanje. Uključi mršavih ili nemasnog izvor proteina, kao i vlakna iz voća, povrća, grah, orasi ili cjelovite žitarice za trajne punoću. Salata, zdjela juha od povrća, ili sendvič na kruh od integralnog brašna su sve dobri primjeri mini-obroka; Nemojte stajati pored buffet ili predjela na skupu za odmor. Umjesto toga, ankete darove, odabrati najbolje prehrambene oklade, stavite ih na tanjur, a zatim ići sjesti i uživati ​​u jelu. Teško je znati kada ste imali dovoljno hrane kada stoje oko grickanje!

Samo znajući da ne morate suočiti pritisak gubitka težine za vrijeme blagdana – i da se neće osjećati uskraćeno kao i drugi slave – olakšat će uravnotežiti unos kalorija za održavanje.

Ukoliko želite da gubimo, s druge strane, svim sredstvima stick sa svojim plan prehrane kroz blagdane. Samo budite svjesni da Dieter najteže doba godine je pred nama.

To je tako teško odoljeti iskušenju, ali se dobiva lakše ako ste opremljeni s planom. Slijedite ove savjete koji će vam pomoći preživjeti obiteljska okupljanja, bez sabotira vaše prehrane.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …