naočale za dojenčad i djecu

Nakon što je uspješno posjet okulistu je samo pola bitke za poboljšanje vašeg djeteta iz vida. Uvjerljiv svoje dijete nositi naočale recept je druga polovica i vrlo vjerojatno najteži. Evo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći pronaći pravu naočale za djecu i pomoći svom djetetu prilagoditi se nosi ih svaki dan.

Ako vaše dijete odbija nositi svoje naočale, provjerite je li recept je ispravan. Ako je recept ispravan, pokušajte s pozitivno pojačanje i objasniti zašto je važno da ih nose.

Tisuće ozljeda dogoditi dječjim očima svake godine dok se oni igraju sportove. Gotovo svi od tih ozljeda može se spriječiti ako se nosi zaštitnu oko mjenjača. Zaštitna oko mjenjača dolazi s oba recept i bezreceptnih leće. Djeca bi trebala nositi ovu opremu kada sudjeluju u bilo kojem broju sportova, uključujući

Vaše dijete može biti opire na prvi nositi zaštitnu opremu, pogotovo ako njegovi suigrači ne nose bilo. Neki od načina da uvjeri djecu uključuju dopuštajući djetetu izabrati stil on ili ona može podijeliti i nošenje zaštitne oko opreme se kada igrate sport.

IZVORI

Emory Eye Center: “Naočale za bebe Nije li prerano?”

DukeHealth: “Djeca i naočale: Izrada spektakl.”