jede se na zdrav način

Volite jesti van, a vi već znate osnove: više salata, manje krumpir, preskočite košaru za kruh, naručite preljev na stranu. Dakle, sada je vrijeme da se to i korak dalje. Razmislite o ovih savjeta sljedeći put kada se suočavaju izbornika.

“Vi zaslužujete biti dobro za svoje tijelo, gdje ste, bez obzira gdje se jede”, kaže Keri Glassman, RD, vlasnik Hranjivi života u New Yorku.

Ne morate ih potpuno odoljeti. Ponekad je bolje zadovoljiti se malo ono što stvarno želite – postavljanje pola stranu čim što dobiva na svom stolu za ponijeti kući.

Na primjer, možda stvarno želite rakovica kolač koji dolazi s bogatom umaku. Možete pokušati sebe nagovoriti na nešto drugo što zapravo ne želite, ali to se uklapa vaš kalorijski proračuna, poput zelenila samo za bočne salata sa šalicom juhe. Ali ti završiti naručivanje piće i desert, bankarstvo na tih kalorija mislite da ste spašeni.

Jeste li zaista dobiti dobar posao, bilo u smislu užitka i kalorija? Vjerojatno ne.

Razmislite o tome što želite, odabrati stavke koje vam najviše zadovoljstva i hranjive tvari za što manje kalorija, a zatim smanjiti svoju porciju.

Znate kako izgledaju prošlosti pržene predjela. No, možda ste propustili nešto na izborniku.

Umjesto salatu, koja je često nagomilan uz sir ili natopljen preljev, naručiti bočni povrće za početak vašeg obroka. Često imate nekoliko izbora, jednostavno pripremljeni.

Ti bi mogao kombinirati par strana u Akcije ploču. Ili napraviti predjelo svoj glavni obrok, pogotovo ako je dobio protein. Mnogi veličine restoran se udvostručio od onoga što su bili prije 20 godina. “[Predjela] su često pravo dio onoga što proteina bi trebao biti”, kaže Glassman.

“Intervju konobara”, kaže Glassman. Pitajte kako se jela napravljena tako da možete napraviti informirani izbor. Kuhari znaju da maslac i sol okus super i često ih uključiti u posudama koje zvuče nevin.

Također možete pitati konobara da imaju kuhinju podijeliti svoj starter, kao što su salata, čak i prije nego dođe do stola. Na taj način, svatko može uživati ​​i podijeliti kalorija s vama.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha