jede, a ne da plan prehrane pregled

Jedite pametno, a možete izgubiti 10-30 funti – ili više.

Prilično jednostavno? To je ideja iza Jedite ovo, a ne da! David Zinczenko (bivši urednik Muška Zdravlje) i kuhar Matt Goulding. Kroz knjigu, oni se usredotočuju na uzimanje manje kalorija nego što vaše tijelo gori svaki dan. Vi to zamjene veće kalorijske hrane s predmetima koji su niže u masnoća i kalorija.

Prilično mnogo bilo što, uključujući kruh, fancy kava, desert i odrezak. Postoji mnogo informacija o jelo i izbjegavanje kalorija preopterećenja u restoranima.

Neki od programa vrhunskih restorana swapova

Ne postoje posebna pravila za zapamtiti, ali to ne treba da gledate hranu koju jedu i vidjeti što je bolji izbor je. Lako je gledati swapove u omiljenom restoranu. To je čak i jednostavnije shop za hranu u trgovine sa veliko liste odobrenih hrane.

Razina ograničenja: Nema.

Kuhanje i shopping: možete kuhati i kupovati kao i obično učiniti.

Zapakirane hrane ili jela: Ne

U osobi susreta: Ne

Vježba: Nema preporučeno. No, autori kažu da ćete morati biti dovoljno aktivan da se spali kalorija vas odvesti u svakom danu.

Vegetarijanci ili vegani: Iako ne postoje posebne smjernice za vegetarijance ili vegane, program može poslužiti kao izvor za stvaranje swap koji rade s prehranom stilu.

Low-fat dijeta: Svaka zamjena je navedeno u knjizi obuhvaća kalorija, masnoća, šećera i natrija.

Bez glutena: Ne Mnogi od zamjene, za restorane, gdje može biti teško pronaći hranu bez glutena.

Cijena: Nema dodatnih troškova.

Podrška: To je dijeta učiniti na svoju vlastitu. Prijaviti se možete na web stranici za pristup mršavljenja alate i još mnogo toga.

Radi li to?

Jedite ovo, a ne da nije točno dijeta, ali kalorijski-counter vodič koji bi vam pomoći da izgubite težinu tako što zdraviji izbor. Nemojte pretpostavljati da je sve na “jede” stranu knjige je zdrava i preporučljiva za mršavljenje.

Iskoristite ovu sjajnu vodič zajedno s supermarketa i restorana koji će vam pomoći da pametnije odluke.

Nema istraživanja podupire ovu mršavljenja pristup, a tu su i upitne preporuka u knjizi, poput mnogih hranjivih namirnica na “ne to” strani stranice.

Je li to dobro za određene uvjete?

Ako pokušavate smanjiti natrij, masti ili kalorija u prehrani, ovaj vodič može vam pomoći da navigaciju jelovnici restorana i supermarketa ponude. Ali to nije nutritivno uravnotežen plan prehrane. Nemojte pretpostavljati da je sve na “jede” stranu knjige je zdrava i preporučljiva za mršavljenje.

Ako imate zdravstveno stanje, pitajte svog liječnika za smjernice o prehrani.

Konačnu riječ

Analiza predmeta restoran izbornika i prehrambenih namirnica i hrane je oko -opening. Izbjegavanje 20 najgorih hranu učitava s masti, kalorija i natrija, uključujući i 8 super hrana je dobar savjet za svakoga.

Ako često jedete brzu hranu ili gotovu hranu, ovaj vodič je pakiran s korisnim informacijama koje vam mogu pomoći da pametnije odluke.

To je koristan vodič za ljude koji ne žele na dijetu, ali pokušavaju napraviti bolji izbor. Nije nužno da gube na težini ako se ne kontrolirati svoje ukupne kalorija za taj dan i vježba.

Ljudi koji trebaju više strukture i mršavljenja smjernice trebali naći drugi plan prehrane.

IZVOR

Zinczenko, D. Jedite ovo, a ne da! 2013: Ne-dijeta mršavljenja rješenje, rodale Press, 2012.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …