hepatitis cjepivom (intramuskularno) opis i brand imena

Hepatitis Cjepivo se koristi za sprječavanje infekcije uzrokovane hepatitis A virus (HAV). Cjepivo djeluje tako da izaziva svoje tijelo proizvoditi vlastitu zaštitu (protutijela) protiv bolesti.

Hepatitis je ozbiljna bolest jetre koja može uzrokovati smrt. To je uzrokovano hepatitis A virus (HAV), a prostire se najčešće preko zaraženih hrane ili vode. Hepatitis A se također može širiti od bliske osobe na osobu kontaktom sa zaraženim osobama (kao što su između osoba koje žive u istom kućanstvu). Iako neke zaražene osobe ne čini se loše, oni su još uvijek u stanju širiti virus na druge.

Hepatitis A je manje čest u SAD-u i drugim dijelovima svijeta koji imaju višu razinu sanitarija i dobre vode i kanalizacije (otpad) sustava. Međutim, to je značajan zdravstveni problem u dijelovima svijeta koji nemaju takve sustave. Ako putujete u nekim zemljama ili daljinski (out-of-the-way) područja, hepatitis A cjepivo će vam pomoći u zaštiti od hepatitisa A bolest.

Preporučljivo je da odrasli i djeca do 12 mjeseci starosti i stariji se cijepiti od hepatitisa A cjepivo kada putuju u sljedećim dijelovima svijeta

Ovjes, Rješenje Injectable

Imunizacija protiv hepatitisa A bolest je također preporučuje za odrasle i djecu od 12 mjeseci starosti i starijih koji žive u područjima koja imaju visoku stopu od hepatitisa A bolest ili koji mogu biti pod povećanim rizikom od infekcije s hepatitis A virus. Ove osobe su

Ovo cjepivo se treba dati samo od strane ili pod nadzorom liječnika.

Ovaj proizvod je dostupan u sljedećim oblicima doza