granisetron (transdermalni put) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

Vaš liječnik će vam reći koliko zakrpe za korištenje, gdje ih primijeniti i koliko često ih primijeniti. Nemojte koristiti više zakrpe ili češće nego vam liječnik ne kaže da ih primijeniti.

Ovaj lijek bi trebao doći s uputi o lijeku. Pročitajte i slijedite ove upute pažljivo. Pitajte svog liječnika ako imate bilo kakvih pitanja.

Za korištenje flastera za kožu

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

skladištenje

Ako ste zaboravili nositi ili promijeniti patch, staviti jedan čim možete. Ako je skoro vrijeme da se stavi na sljedećem krpa, čekati do tada primijeniti novi patch i preskočiti onaj koji ste propustili. Ne primjenjivati ​​dodatne zakrpe kako bi nadoknadili propuštenu dozu.

Spremite zakrpe na sobnoj temperaturi u zatvorenoj posudi, daleko od topline, vlage i svjetla.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.

Nakon uklanjanja istrošenog krpa, preklopite flaster na pola s ljepljive strane zajedno. Pobrinite se da raspolagati ga izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.