forfivo xl

Vlada odobrila Forfivo XL

Generički naziv: bupropion hidroklorid; Datum odobrenja: 10. studenog 2011; Društvo: IntelGenx Corp .; Liječenje: velikim depresivnim poremećajem

Pročitajte ovaj lijek vodič pažljivo prije nego što počnete koristiti Forfivo XL i svaki put kada se napuniti. Postoji svibanj biti nove informacije. Ovaj podatak ne zauzme mjesto u razgovoru sa svojim liječnikom o svom zdravstvenom stanju ili liječenja. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi Forfivo XL, pitajte se svom liječniku ili ljekarniku.

VAŽNO: Svakako pročitajte tri poglavlja ovoga priručnik. Prvi dio je o riziku od suicidalnih misli i djela s antidepresivnim lijekovima; drugi dio je o riziku promjena u razmišljanju i ponašanju, depresije i suicidalnih misli ili djelovanja s lijekovima koji se koriste za prestati pušiti; a treći dio je pravo Važne informacije o Forfivo XL.

Forfivo XL Vodič Lijekovi

Ovaj dio je lijek vodič je samo o riziku od suicidalnih misli i djela s antidepresivnim lijekovima. Razgovarajte sa svojim liječnikom, ili član vaše obitelji u zdravstvenih usluga o

Što je najvažnije informacije trebam znati o antidepresivnih lijekova, depresije i drugih teških psihičkih bolesti, i suicidalne misli ili radnji?

Poziv zdravstvenih usluga odmah, ako ste vi ili član vaše obitelji ima bilo koji od sljedećih simptoma, osobito ako su novi, još gore, ili brinuti vas

Nije poznato je li Forfivo XL je siguran i učinkovit u djece.

Koje druge važne informacije trebam znati o Forfivo XL?

Za više informacija, pogledajte odjeljke Tko ne bi trebali uzeti Forfivo XL? i Prije Korištenje Forfivo XL? Recite svom liječniku o svim svojim zdravstvenim uvjetima i svim lijekovima koje uzimate. Ne poduzimati nikakve druge lijekove dok koristite Forfivo XL, osim ako se svom liječniku je rekao da je u redu da se njima.

Ako imate napadaj, uzimajući Forfivo XL, prestanite uzimati tablete i obratite se liječniku odmah. Nemojte uzeti Forfivo XL opet, ako imate napadaj.

Forfivo XL je lijek koristi za liječenje odraslih s određenom vrstom depresije zove veliki depresivni poremećaj.

Nemojte uzeti Forfivo XL Ako se

Forfivo XL mogu uzrokovati ozbiljne nuspojave, uključujući

Najčešće nuspojave Forfivo XL uključuje

Ako imate mučninu, uzmite lijek s hranom. Ako imate problema sa spavanjem, ne uzeti svoj lijek preblizu spavanja.

Recite svom liječniku odmah o svim nuspojavama koje vas muče. To nisu sve nuspojave Forfivo XL. Za potpuni popis, pitajte se svom liječniku ili ljekarniku. Poziv na svom liječniku za medicinski savjet o nuspojavama. Možete prijaviti nuspojave na vlasti na državnoj-1088.

Imajte Forfivo XL i sve lijekove izvan dohvata djece.

Lijekovi su ponekad propisane za druge svrhe osim onih navedenih u Lijekovi Vodič svrhe. Ne koristite Forfivo XL za stanje za koje nije propisan. Ne daj Forfivo XL s drugim ljudima, čak i ako imaju iste simptome koje imate. Može im naškoditi.

Ako vam se test probira za urin droge, Forfivo XL može dati rezultat testa pozitivan na amfetamine. Ako kažem osobi daje vam test probira lijek koji uzimate Forfivo XL, oni mogu učiniti više specifičnih test probira lijekova koji se ne bi trebali imati taj problem.

Ovaj lijek Vodič sažima važne informacije o Forfivo XL. Za više informacija, razgovarajte sa svojim liječnikom. Možete pitati se svom liječniku ili ljekarniku za informacije o Forfivo XL koji je pisan za zdravstvene djelatnike. Za više informacija, nazovite 1-855-331-7440.

Aktivni sastojak: bupropion hidroklorida.

Neaktivni sastojci: hidroksipropil celuloza, klorovodična kiselina, polivinil pirolidon i polivinil acetat mješavina, polietilen oksid, stearinska kiselina, koloidni silicijev dioksid, magnezijev stearat, hidroksipropilmetil celuloza, triacetine, talk, kopolimer metakrilne kiseline, polietilen glikol 8000, titan dioksid i natrijeva karboksimetil celuloza , Tablete se ispisuju s jestivim crnom tintom.

Trudnoća Kategorija C rizika se ne može isključiti

CSA Raspored N Ni pod kontrolom droga

Povijest Odobrenje povijest Kalendar droga na vlasti

Što je Forfivo XL?

WADA Klasa WADA Anti-Doping Klasifikacija

Veliki depresivni poremećaj trazodon, sertralin, Zoloft, Lexapro, cymbalta, Prozac, Wellbutrin, fluoksetin, escitalopram, bupropion, venlafaksin, Abilify

Depresija Xanax, trazodon, citalopram, sertralin, Zoloft, Lexapro, cymbalta, Prozac, Wellbutrin, celexa, alprazolam, amitriptilin

Tko ne bi trebali uzeti Forfivo XL?

Prije upotrebe Forfivo XL

Kako bih trebao uzeti Forfivo XL?

Što treba izbjegavati?

Forfivo XL nuspojave

Kako trebam čuvati Forfivo XL?

Opće informacije o Forfivo XL

Koji su sastojci u Forfivo XL?

Forfivo XL (bupropion)