flekainid (oralnim putem) pravilno korištenje

Doziranje

propustili dozu

U nekim slučajevima, dobit ćete svoju prvu dozu ovog lijeka u bolnici. Vaš liječnik će vas gledati usko, nakon što se ovaj lijek kako bi bili sigurni da nemate nikakve ozbiljne nuspojave.

Uzmi ovaj lijek točno prema uputama liječnika, čak i ako se osjećate dobro. Nemojte uzimati više lijekova nego liječnik naredio.

Ovaj lijek može se uzeti sa ili bez hrane.

Ovaj lijek najbolje funkcionira kada postoji stalna količina u krvi. Da bi se držati tog iznosa konstanta, ne propustite bilo doze. Također, to je najbolje da se doza razmaku od 12 sati, ujutro i navečer, osim ako nije drugačije režiji svog liječnika. Ako vam je potrebna pomoć u planiranju najbolje vrijeme da se vaš lijek, provjerite sa svojim liječnikom.

U dojenčadi (manje od 2 godine starosti) koje piju puno mlijeka, vaš liječnik može prilagoditi dozu ovog lijeka, kada je vrijeme da se smanji količina mlijeka vaše dijete prima, ili ako se razviju gastroenteritisa. Razgovarajte sa svojim liječnikom ako imate pitanja o tome.

skladištenje

Doza ovog lijeka će biti drugačiji za različite pacijente. Slijedite liječničke naloge ili upute na etiketi. Sljedeće informacije uključuje samo prosječne doze ovog lijeka. Ako vaš doza je različita, nemojte ga mijenjati, osim ako vam liječnik ne kaže da to učinite.

Količina lijeka koji se uzme ovisi o snazi ​​i medicine. Isto tako, broj doza uzmete svaki dan, vrijeme dopušteno između doza i duljina vremena uzmete lijek ovise o medicinski problem za koji koristite lijek.

Ako propustite dozu ovog lijeka, uzmite je što je prije moguće. Međutim, ako je uskoro vrijeme za sljedeću dozu, preskočite propuštenu dozu i vratite se na svoje redovno doziranje raspored. Ne dvostruko dozu.

Spremite lijek u zatvorenom spremniku na sobnoj temperaturi, dalje od izvora topline, vlage i svjetla. Čuvati od smrzavanja.

Čuvati izvan dohvata djece.

Nemojte držati zastarjeli lijek ili lijek više nije potreban.

Pitajte svog liječnikom kako bi trebali raspolagati bilo kojeg lijeka ne koristite.