fibromyalgia bol: stvoriti plan za suočavanje

Ako imate fibromyalgia, teški dani su neizbježne. Strategije suočavanja u rasponu od meditacije da gledate smiješan film.

Fibromyalgia bol sklon mijenjati. Na dane kada se fibromyalgia bol baklje, sve što pokušavamo učiniti može činiti teže. To je lako obeshrabriti.

Jedna od najtežih stvari koje treba prihvatiti može biti da ne postoji lijek za fibromyalgia. Iako promjene načina života i lijekovi mogu smanjiti težinu vašeg fibromijalgije bolova ili umora, što će i dalje imati dobre i loše dane.

Zašto pripremiti popis unaprijed?

Kad fibromyalgia bol ili zamor je žestoko, možda nećete biti razmišljanje jasno. Za spaljivanje fibromyalgia simptoma mogu vam poslati u spiralu stresa i očaja, ako niste spremni. Ali ima plan slijediti vam daje osjećaj kontrole nad svojim znakovima i simptomima.

Izbjegavajte negativne self-talk

Napišite svoje mogućnosti za suočavanje i zadržati svoj popis gdje možete naći kada se osjećate loš dan dolazi. Različite strategije raditi bolje za neke ljude, nego za druge. Neki mogu raditi za vas na jedan dan, ali ne i na drugi. To je razlog zašto je dobro imati razne opcije za izabrati iz.

Istraživanja su pokazala da ono što smo rekli za sebe unutar naše glave može utjecati na našu percepciju boli. Okretanje negativne misli u pozitivne traje praksa, ali je vrijedan truda.