fibrinogena / trombin, ljudski (topikalna primjena put) mjere opreza

Vrlo je važno da Vaš liječnik vas provjerite blisko dok primate ovaj lijek kako bi bili sigurni da je ispravno.

Ovaj lijek može povećati vaše šanse imaju problema zgrušavanja krvi. Obavijestite svog liječnika odmah ako imate iznenadne ili jake glavobolje, problemi s vida ili govora, bol u prsima, poteškoće s disanjem ili gutanjem, oticanje ili osjetljivost u nozi, ili utrnulost ili slabost dok se primaju ovaj lijek.

Ovaj lijek je napravljen od doniranih ljudske krvi. Neke ljudske krvi proizvodi su prenijeti određene viruse na ljude koji su ih primili, iako je rizik nizak. Ljudska donatori i donirali krv su i testirani na viruse da drže mali rizik prijenosa. Razgovarajte sa svojim liječnikom o ovom riziku, ako su u pitanju.

Ovaj lijek može uzrokovati ozbiljne tip alergijske reakcije, uključujući i anafilaksije, što može biti opasno po život i zahtijeva hitnu liječničku pomoć. Obavijestite svog liječnika odmah ako imate osip, svrbež, osip, bol u prsima, vrtoglavica ili nepromišljenost, problema s disanjem, problema s gutanjem, ili bilo oticanje svojim rukama, lice, ili usta nakon primitka ovog lijeka.