faq za osobe s astmom o izvješću ishodima astme

FAQ za osobe s astmom o Izvješću astme ishoda

FAQ za osobe s astmom o Izvješću astme ishoda

Što je rezultat?

Ishod je mjera koristili istraživači procijeniti bolest tijekom studija.

Zašto je izvješće razvijen?

Astma je glavni javni zdravstveni problem koji pogađa više od 25 milijuna Amerikanaca. Iako se može upravljati uz pravilan tretman, ne postoji lijek.

Vlada u javne) -funded istraživanja dovela do poboljšanja u upravljanju astme i liječenje, ali zbog iste rezultati se ne koriste u svim istraživanjima, teško je usporediti rezultate između pojedinih studija. To usporava napredak i potencijalno smanjuje utjecaj istraživanja astme.

Kako se u izvješću utjecati na ljude koji sudjeluju u astme kliničkim studijama?

Ljudi su upisali astme kliničkim ispitivanjima podržava byernment će i dalje primati istu razinu skrbi i tretmana koji će primiti u suđenju anyernment financira. U izvješću se utječe na ono što znanstvenici podaci astme prikupiti tijekom kliničkog ispitivanja, a ne stupanj zaštite koje sudionici dobivaju.

Kako se u izvješću utjecati na trenutnu istraživanja astme?

U izvješću se ne utječe na astmu kliničke studije koje su započele prije objave.

Kako se u izvješću utjecati na buduća istraživanja astme u kratkom roku?

Na temelju preporuka iz izvješća, du i drugih federalnih agencija će zahtijevati uključivanje predloženih rezultata u futureernment financira astme kliničkim istraživanjima, kao što su ispitivanja novih načina liječenja ili strategija prevencije i studija u cilju karakterizacije i razumijevanje astme.

Koristeći isti skup ishoda u svim astme kliničkim istraživanjima, znanstvenici će biti u mogućnosti usporediti svoje rezultate na efikasan način. Ta učinkovitost će unaprijediti razvoj novih tretmana i strategija prevencije i obećanja da će dovesti do poboljšanja u kvaliteti zdravstvene zaštite za ovo stanje.

Kako se u izvješću utjecati na buduća istraživanja astme na duži rok?

Na kraju to je nada da će rezultati će se koristiti u svim astme kliničkim ispitivanjima financira federalne agencije, farmaceutskoj industriji, ili privatne istraživačke organizacije.

Koji su rezultati u izvješću?

Završno izvješće identificira sedam skupina ishoda koji su važni u astme kliničkih istraživanja. Ovi rezultati su simptomi, egzacerbacije (napada astme), biomarkera (bioloških tvari koje djeluju kao mjera bolesti), plućne funkcije, kvalitete života, rezultati kontrole astme upitnik i korištenja zdravstvene zaštite i troškova.

Konačni izvještaj objavljen kao dodatak u časopisu Journal of Allergy i kliničku imunologiju ožujka 2012. godine. Pročitajte cijeli izvještaj.

Tko je napisao izvještaj?

Izvješće je razvijen kao rezultat radionice održane 15. ožujka i 16. studenog 2010, u organizaciji byernment instituta, uključujući theernment; Nacionalni srce, pluća i krvi Instituta; Eunice Kennedy Shriver National Institute of Child Health i ljudski razvoj; i Nacionalni institut za zaštitu okoliša Health Sciences, kao i Agencija za Healthcare Istraživanje i kvalitete, a Merck astme u djetinjstvu mreže. Dodatna podrška za objavu dao je Agencija za zaštitu okoliša SAD-a.

Predstavnici ove organizacije formiran odbor za planiranje radionici a. Pogledajte članove odbora za planiranje. Odbor za planiranje izabran 79. istraživače astme s iskustvom u odraslih astme, u dječjoj dobi, respiratorni medicine, alergije / imunologije, farmakologije, biostatistike, primarne zdravstvene zaštite i ponašanja / društvene znanosti, koji je formiran sedam pododbora koji su razvili izvješće. Pogledajte članovi pododbora.

Svaki pododbor razvio nacrt članak na određeni ishod, na temelju opsežnog pretraživanja literature i njihovoj stručnosti. Sedam nacrta članaka raspravljalo na radionici 2010., na kojem je sudjelovalo članova odbora za planiranje, sedam pododbora, kao i predstavnici drugih saveznih agencija s programima astma, farmaceutskoj industriji i zdravstvenoj politici skupine. Pogledajte ostale radionice sudionike.

Preporuke iz svih sudionika su smatrane su pododbori revidirale svoje članke i formirao konačnog izvješća radionica.