etničke savjeta jelo-out: tajlandski, indijski, i francuski

Mnogi od nas već znaju kako se kretati po izbornicima na fast-food, obiteljska stilu, meksički, i talijanskim restoranima, ali što je s više egzotične kuhinje kao što su tajlandski, francuski i indijski?

Slijedite savjete u nastavku za zdrave prehrane u ovim ukusnim etničkim restoranima.

Ova kuhinja je u rastućoj popularnosti, dijelom zbog oslanjanja na povrću i usredotočiti se na zdravu hranu.

Hrana i začini su aromatični, azijski, i jednostavno uživati. Začinjena jela mogu se mijenjati tako da odgovaraju vašim ukusima zadržavajući okusa koji nisu upoznati u većini kućnih kuhinje.

Smeđa riža je pronašao svoj put na hip tajlandskih restorana izbornici u cijeloj zemlji, te je sjajan način da dodate više vlakana na svoj obrok.

Indijski curries nalikuju tajlandsku hranu, a mogu se naručiti na željeni stupanj ljutine. Uživajte u porcije raita, krastavac-a-jogurt prilog dizajniran za ravnotežu ljutine indijske hrane.

Chutneys su mješavine sušenog voća i začina (sa teksturom sličnom čuva) koja često accessorize curries.

Nedavna bestseller tvrdi da “Francuski žene ne debljaju”, tako da bi mogli pretpostaviti njihovo je niske kalorijske kuhinje. Ništa ne može biti dalje od istine. Dijelovi mogu biti manji, ali Francuski namirnice imaju tendenciju da se visoko u masti i kalorija.

Jednostavno je najbolji pristup u francuskim restoranima, kao što je to umaci koji su obično učitava s masti i kalorija.

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …