estrogen / androgenim kombinacija (oralnim putem, parenteralno) opis i brand imena

Androgena i estrogena hormona. Estrogeni su proizvedena od strane tijela u većim količinama u ženki. Oni su neophodni za normalan seksualni razvoj ženki i za regulaciju menstrualnog ciklusa tijekom fertilne dobi. Androgeni su proizvedene od strane tijela u većim količinama u muškaraca. Međutim, androgeni su također prisutne u žena u malim količinama.

Jajnici i nadbubrežne žlijezde počinju proizvoditi manje od tih hormona nakon menopauze. Ova kombinacija proizvoda je propisano da bi se za ovaj nižu proizvodnju hormona. To može smanjiti znakove menopauze, kao što su navale vrućine i neobične znojenje, zimica, slabost ili vrtoglavica.

Androgeni i estrogeni mogu se koristiti i za druge uvjete utvrđene od strane liječnika.

Nema medicinski dokazi za vjerovanje da je uporaba estrogena (koji se nalaze u ovom kombinacijom lijekova) će zadržati pacijenta osjeća mlad, zadržati kožu mekom, ili odgoditi pojavu bora. Niti je dokazano da uporaba estrogena tijekom menopauze će olakšati emocionalni i živčani simptomi, osim ako se ti simptomi uzrokovani druge simptome menopauze, kao što su hot bljesak.

Tableta

Rad pod nazivom “Informacije za pacijenta” treba dati na vas sa svojim receptom. Pročitaj ovo pažljivo. Također, prije nego počnete koristiti androgenog i estrogena proizvod, vi i vaš liječnik bi trebao raspraviti dobro da će to, kao i rizicima korištenja.

Ovaj lijek je dostupan samo sa svojim liječnikom recept.

Ovaj proizvod je dostupan u sljedećim oblicima doza