Esencijalni tremor: resursi

Ovaj unos je predviđeno za svoju referencu i nije potpuni popis dostupnih resursa.

John Jeronima leđna moždina blista bijeli pod svjetlima kirurzi ‘, ispresijecano mrežom svijetlo-crvenim krvnim žilama. On je bio na operacijskom stolu za više od četiri sata; Iznad veličine šake otvor na vratu visi složeni čelični izum. To je učvršćen je pomoću četiri postova: dva zabio u Jeronima lubanje i još dva u kralježaka ispod kirurške rane. Izumio Emory neurokirurg Nick Boulis, MD, ona služi jednu svrhu: da drže stabilno tanka igla ušla je u …

IETF (International Essential Tremor Foundation;. Međunarodni Essential Tremor Zaklada je stvoren kako bi osigurao informacije, usluge i podršku za pojedince i obitelji pogođene Esencijalni tremor (ET) Organizacija potiče i promiče istraživanja u nastojanju da se utvrdili uzroci, liječenje i , u konačnici, lijek za ET. IETF je jedina svjetska organizacija posvećena zadovoljavanje potreba onih čiji su životi svakodnevno izazvao ET.

MI MOV; Na web stranici se krećemo je internet najopsežniji resurs za poremećaj kretanja informacija i središte poremećaj kretanja aktivnosti na internetu.

U Parkinsonova Institut; U Parkinsonova Institut je samostalna, ne-za-dobit organizacija vodi pacijenta njegu i istraživačke aktivnosti u neurološkom specijalitet područja poremećaja motorike. Njihova misija je pronaći uzrok i lijek za ove bolesti, istražiti bolji tretman i dijagnostički alati, te razviti strategije prevencije. Liječnici u Institutu usredotočiti isključivo na poremećaje kretanja, u stvari, Institut je osnovan radi pružanja usluga pacijenata i provesti medicinska istraživanja za ove teške bolesti.

> Portalu e Svjetsko medicinsko knjižničar; ; portalu e je prvi on-line, recenzirani medicinski referentni izvor dizajniran je za uporabu na internetu. To je najveći pojedinačni autorska projekt ikada stvoren. S promjenama 24/7, vi ste sigurni u pronalaženju samo najnovije, klinički relevantne informacije.