endometrija prevencije raka (pdq®): prevencija [] Dobiti više informacija od

-4- RAKA

Chat online

The ‘s LiveHelp® online chat usluga omogućuje korisnicima interneta uz mogućnost za razgovor on-line s informacijskog stručnjaka. Usluga je dostupna od 8:00 do 11:00 sati po istočnom vremenu, od ponedjeljka do petka. Informacijski stručnjaci mogu pomoći korisnicima interneta pronaći informacije na web stranicama i odgovoriti na pitanja o raku.

Pišite nam

Za dodatne informacije, molimo pišite na ove adrese

Pretraži web-mjesto

Web stranica nudi online pristup informacijama o raku, kliničkim ispitivanjima i drugim web stranicama i organizacija koje pružaju podršku i sredstva za rak pacijente i njihove obitelji. Za brzo pretraživanje, koristiti okvir za pretraživanje u gornjem desnom kutu svake web stranice. Rezultati za širok raspon uvjete za pretraživanje će sadržavati popis “najboljih klađenje”, urednički odabrane web stranice koje su najuže povezane s pojmovima za pretraživanje unijeli.

Tu su i mnoga druga mjesta da biste dobili materijale i informacije o liječenju i uslugama raka. Bolnice u svom području mogu imati informacije o lokalnim i regionalnim agencijama koje imaju informacije o financijama, doći do i od liječenja, primanje i skrb kod kuće, a koji se bavi problemima vezanim za liječenje raka.

Traži Publications

Ima knjižice i druge materijale za pacijente, zdravstvene djelatnike i javnost. Ove publikacije raspravljati vrste raka, metodama liječenja raka, suočavanje s rakom i klinička ispitivanja. Neke publikacije pružiti informacije o testovima za raka, uzroka raka i prevenciju, statistika raka i istraživačkim aktivnostima. Materijali na tim i drugim temama može se naručiti online ili ispisati izravno iz Publikacije lokator. Ovi materijali mogu se naručiti i putem telefona od raka i servisne informacije besplatni na 1-800-4-raka (1-800-422-6237).

: 2013/6/6

Ako želite znati više o raka i kako se liječi, ili ako želite znati o kliničkim ispitivanjima za vaš tip raka, možete nazvati ‘s Cancer informacijskog servisa na 1-800-422-6237, besplatni. Trenirao informacije stručnjaka može razgovarati s vama i odgovoriti na vaša pitanja.

Ova informacija se proizvodi i osigurava Nationa; aj; Institut (). Informacije u ovoj temi mogu se promijenila otkad je napisano. Za najnovije informacije, obratite se Nationa; aj; Zavod putem web stranica Internet na http: /; cancer.gov ili nazovite 1-800-4 raka.

 Javni Podaci iz Nacionalnog instituta za rak