endometrija (maternice) rak kućno liječenje

Tijekom liječenja raka endometrija, što možete učiniti stvari kod kuće kako bi upravljali nuspojave i simptome. Ako vam je liječnik dao upute ili lijekove za liječenje tih problema, budite sigurni da ih koriste.

Ovaj komplementarne i alternativne medicine (CAM) osnovne podatke daje pregled uporabe imele kao tretman za osobe s rakom. Sažetak uključuje kratku povijest imele istraživanja, rezultati kliničkih ispitivanja i moguće nuspojave korištenja imele; Ovaj sažetak sadrži sljedeće ključne INFORMACIJE; Imela je semiparasitic biljka koja se stoljećima koristi za liječenje brojnih ljudskih bolesti; Imela se obično koristi u Europi, gdje se raznim …

Možete pokušati kućne tretmane

Ostala pitanja koja se mogu liječiti kod kuće su

Nakon što je rak može biti vrlo stresno. I to se može osjetiti neodoljiv za izazove ispred vas. Pronalaženje novih načina suočavanja sa simptomima stresa mogu poboljšati svoju ukupnu kvalitetu života.

Ove ideje mogu pomoći

Za mučnina ili povraćanje, kao što su đumbir ili nana čaj, desni ili bombona; Za proljeva, kao što je uzimanje male, česte gutljaja vode i zalogaja slanih krekera; Za zatvor, kao što je puno vode i vlakana u vašoj prehrani. Ne koristite laksativ bez prethodnog savjetovanja s liječnikom.

problemi sa spavanjem. Ako imate problema sa spavanjem, pokušajte imati redovite vrijeme za spavanje i uzimajući vježbe dnevno; Osjećaj vrlo umoran. Ako vam nedostaje energije ili postanu slabi jednostavno, pokušati upravljati svoju energiju i dobiti dodatni odmor; Gubitak kose. Gubitak kose može biti neizbježna. Ali, koristeći blage šampone i izbjegavanje štetnih proizvoda za kosu će smanjiti iritaciju kože glave; Bol. Početna liječenje može vam pomoći upravljati bol. Budite sigurni da razgovaraju sa svojim liječnikom o bilo kućno liječenje koje koristite.

Dobiti potporu koja vam je potrebna. Provedite vrijeme s ljudima koji se brinu o vama. Nek ‘ti pomoći; Čuvaj se. Odmarajte se, i jesti hranjivu hranu; Razgovarajte o svojim osjećajima. Pronađite grupu za podršku, gdje možete podijeliti svoje iskustvo; Probajte nove načine za opuštanje. I učiniti stvari svaki dan da vam pomoći da ostanu mirni i opušteni. Tehnike za smanjenje stresa mogu pomoći.