električna kardio za fibrilaciju atrija

Električna kardio je postupak u kojem se; struja se koristi za vraćanje ritam srca natrag na regu; uzorak (normalni sinusni ritam). Niskonaponsku električni curren; ulazi u tijelo kroz metalnih lopatica ili zakrpe primjenjuje na prsni koš.

Za nonemergency kardio, vrijeme kad ste ga ovisi o tome koliko dugo ste imali fibrilaciju atrija i vaš rizik od moždanog udara. 1

U nekim slučajevima, kao što je u hitnim slučajevima, vaš liječnik može napraviti transezofagealnoj ehokardiogram prije kardio vidjeti ako imate ugrušak u srcu koje bi mogle uzrokovati moždani udar. Onda vaš liječnik može odlučiti kada je to sigurno za vas da imate kardioverzija.

Za pomoć odlučuje ako bi trebao imati električnu kardioverzija, vidi

se; slike

Afte; kardio, od vas će se pratiti kako bi bili sigurni da imate stabilnu čuti; ritam.

Vi ćete uzeti antikoagulans, kao što su varfarin, najmanje nekoliko tjedana nakon što kardio. Ovaj lijek snižava rizik od moždanog udara.

Dodatni lijekovi koji će pomoći spriječiti povratak čuti; Problemi ritam (antiaritmici) također se može dati prije i poslije th; postupak. Vaš Rizik od atrijske fibrilacije opet je veći i; antiaritmici se ne koriste nakon kardio.

Kardio koristi: 2

Uspjeh Electrica; kardio ovisi o tome koliko dugo ste imali fibrilaciju atrija i što sam; uzrokuje ga. Kardio je manje uspješan, ako ste imali atrija; fibrilacija duže od 1 godine. 3

Nakon ovog tretmana, oko 9 od 10 ljudi vratiti normalan srčani ritam odmah. 4 No, za mnoge ljude, fibrilacija atrija vraća. Normalno ritam može trajati les; od jednog dana ili tjedana ili mjeseci. To ovisi o drugom healt; problemi.

Ako ste imali atrijske fibrilacije za manje od 48 sati, Vaš liječnik može obavljati kardioverzija odmah; I; fibrilacija atrija je trajao više od 48 sati, ili niste sigurni koliko dugo ste morao sam; kardio može izazvati moždani udar. Vi ćete likel; pričekati nekoliko tjedana prije nego što je postupak. Tijekom tog vremena, što će potrajati; antikoagulant lijek kako bi smanjili rizik od moždanog udara.

Električni sustav srca; Fibrilacija atrija; Niskonaponska električna kardio.

Boravak u normalan ritam je lakše kad th; uzrok vašeg ritma problema nije bolest srca. No, za većinu ljudi, atrija; fibrilacija je uzrokovana bolestima srca i ver; vjerojatno da će se vratiti.

Ako vaša atrijske fibrilacije vraća, vi svibanj biti u mogućnosti hav; kardio opet. Ali ne može ostati u normalnom ritmu za vrlo dugo. Ako fibrilacija atrija brzo vrati (u roku od tjedan dana o, tako), s kardio i treći put, ili više, manje je vjerojatno da će vam pomoći. Vaš liječnik može preporučiti drugačiji tretman, kao što je ritam-control medicine, kako bi dobili svoj srčani ritam vratiti u normalu.

I; ti tak; antiaritmici lijekovi također mogu pomoći da sta; u normalnom ritmu duže.

Kardio može biti les; uspješna ili ne može biti preporučljivo ako

Kardio je više vjerojatno da će biti uspješna ako

Rizici postupka uključuju th; sljedeći

Kardio također može biti učinjeno s lijekovima. Ovi lijekovi se zovu kontrole ritam lijekove ili antiaritmike. Ovi lijekovi mogu pomoći zadržati svoje srce u normalan ritam nakon što je resetiran; Vi svibanj dobiti pilule, ili se lijek može staviti u svoje ruke kroz cijev zvan IV; Ako se koristi IV, to će biti učinjeno u bolnici. Vi svibanj početi pilule u bolnici i dalje vodeći ih kod kuće, ili možete početi pilule kod kuće.

Ispunite obrazac s podacima o posebnom tretmanu (PDF) (Što je PDF dokument?) Koji će vam pomoći shvatiti ovaj tretman.

Siječnja CT, i sur. (2014). 2014 AHA / ACC / HRS Smjernica za liječenje bolesnika s fibrilacijom atrija: Izvještaj o College of Cardiology / Heart Association Task Force o smjernicama praksa i srčani ritam društva. Circulation, objavljeni online 28. ožujka 2014. DOI: 10,1161 / CIR.0000000000000041. Pristup 18. travnja 2014.

Kerber RE (2011). Indikacije i tehnika električne defibrilacije i kardio. U V Fuster i sur., Eds., Hurst je srce, 13. izd., Sv. 1, str. 1088-1093. New York: McGraw-Hill.

Fuster V, et al. (2011). 2011 ACCF / AHA / HRS usmjerena ažuriranje ugrađenog u ACC / AHA / ESC 2006 smjernicama za liječenje bolesnika s fibrilacijom atrija: Izvještaj o College of Cardiology Foundation / Heart Association Task Force o smjernicama praksi. Circulation, 123 (10): e269-e367.

Morady F, Zipes DP (2012.). Fibrilacija atrija: Klinička obilježja, mehanizmi i upravljanje. U RO Bonow et al, eds Braunwald je bolest srca… A Textbook of kardiovaskularne medicine, 9. izdanje, sv. 1, str. 825-844. Philadelphia: Saunders.

Rakesh K. Pai, MD, UML – Cardiology, Electrophysiolog; John M. Miller, MD, UML – Cardiology, Elektrofiziologija

5. kolovoz 2014

Kao nonemergency postupka do sto; fibrilacija atrija koja nije prestala sama od sebe. Za ljude koji su tek započeti; ima epizode fibrilacije atrija, tretman obično uključuje kardioverzija; A; hitnom postupku i; fibrilacija atrija je uzrok vaše srce PUM; opasno brzo ili uzrokuje krvni tlak drastično pasti.

Imali atrijske fibrilacije za više od; godina; Imaju značajne probleme ventila; Imati povećaj; Srce kao rezultat O; zatajenje srca o; kardiomiopatija; Imaju više ponavljanja; fibrilacije atrija.

Fibrilacija atrija je bio prisutan za Les; od godinu dana; Ovo je vaš Prva epizoda atrija; fibrilacija; Ti si mlad; Antiaritmik medicina; se koristi zajedno s kardio.

Ugrušak krvi može postati pomaknu iz th; srca i uzrokovati moždani udar. Vaš liječnik će pokušati smanjiti taj rizik Uporaba; antikoagulansi ili druge mjere; Postupovnim; možda neće raditi. Možda će vam trebati još kardioverzija ili drugi tretman; Antiaritmici lijekovi koji se koriste prije i afte; kardio ili čak sama kardio može uzrokovati životni threatenin; nepravilan rad srca; Ti bi mogao imati reakciju na lijek se daje jo; Prije postupka. No, štetne reakcije su rijetke; Možete dobiti malu područja o; spali na kožu gdje su vesla postavljena.