Earl Watson, štitnik za UCLA Bruins

IME: Earl Watso; TIM: UCLA Bruin; POLOŽAJ: guar; OZLJEDA: retine rupa, lijevo oko

Slične ozljede – Hokej: Bryan Berard, Toronto Maple Leaf; Nogomet: Joe Panos, Buffalo Bill, Dan Clemente, Harvard Crimson

Watson je s rupom u mrežnici lijevog oka dijagnosticiran nakon što je pretrpjela udarac u oko, u Bruins ‘drugom kolu pobjedom protiv Maryland. Liječnici vjeruju da je rupa bila tamo neko vrijeme, a ako to nije bila dijagnosticirana kada je to bilo, to bi još uvijek nisu pronađeni sve do njegova tjelesna prije početka iduće sezone. U igri, Watson je bio pogođen Jasona Blakea lakat i bio je cut iznad oka. On je dobio četiri šava, ali mu je pogled bio gotovo otečena zatvorena i prilično bolno sljedeći jutro; Oko je pregledao i otkrivena rupa. Vjerojatno je pretrpio ozljedu tijekom drugog incidenta košarkaške povezanih u kojoj je primio trauma na oku.

Guard Earl Watson je junior na UCLA. Imao je i škola rekord 16 asistencija, uz bez prometa i 17 poena, uključujući 5 od 6 iz 3-točke raspona, protiv Maryland u drugom krugu NCAA turnira. Watson je počela iznenađujuće 96 igara ravno, ili svaki UCLA igru ​​preko svoje tri godine u školi. Ko-kapetan tima, Watson je 6’1 “i podignut je u Kansas City. Dolazeći iz srednje škole u 1997, on je bio drugi-ocijenjeno viši u narodu.

Mrežnice rupa je, kao što zvuči, malu rupu u mrežnici. Mrežnica je dio živčanog tkiva koja se nalazi u stražnje dvije trećine oka. To je tkivo koje se pretvara svjetlost u električni signal koji mozak može interpretirati. Dvije povezane ozljede – Suze i rupa – ponekad su zbunjeni i često se naziva zamijeniti. Obje ozljede su opasne jer mrežnice leži ravno na stražnjem dijelu ey; kada postoji rupa ili suza, tekućina može proći kroz otvor i uzrokovati retina dizati off stražnjem dijelu oka. To može povećati rizik od daljnjeg, ozbiljnije štete.

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …

Dok ste vježbanje, trebali brojati između …