dijabetes u djece: priprema plan skrbi za škole

Dijabetes trendovi

Plan Diabetes Care će pomoći svom djetetu nastavnika; drugi osoblje škole znati kada i kako upravljati dijabetes vašeg djeteta. fo; Primjerice, ako je vaše dijete treba jesti neposredno nakon uzimanja inzulina ili imati; snack u razredu, a zatim učitelj ili neka druga odrasla osoba može osigurati da se to dogodi.

To je dobra ideja za susret s školskog osoblja, includin; glavni, učitelji, treneri, vozač autobusa, školska medicinska sestra, i lunchroo; radnici, prije nego što dijete krene u školu i na početku svake schoo; godina. Ažuriranje plana svake godine prije početka školske i reci školskog staf; o svim promjenama u plan.

Kako napraviti plan Diabetes Care za školu?

Diabete; Plan skrbi navodi sve podatke da je škola staf; treba znati kako bi bili sigurni vašeg djeteta dijabetes pod kontrolom. Svakako zapišite podatke o

th; dijabetes plan također treba navesti da vaše dijete ne smije

Diabetes Association (2012). Diabetes Care u školskom okruženju i vrtića. Diabetes Care, 35 (Suppl 1): S76-S80.

Siminerio LM et al. (2014). Njega male djece s dijabetesom u okruženju za brigu o djeci: položaju izjave Diabetes Association. Diabetes Care, 37 (10): 2834-2842. DOI: 10,2337 / dc14-1676. Pristup 9. listopada 2014.

John Pope, MD – Pedijatrijska; Stephen LaFranchi, MD – Pedijatrija, Pedijatrijska Endocrinology

4. lipnja 2014