ctca rak dojke: bradavica tetovaže (sponzorirani)

Dr. Rola Eid, Medicinski direktor za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju u našoj bolnici u Tulsi, kaže tehnika može ići dug put u pomaganju pacijentima osjećati cijeli ponovno. “Umijeće i plastična kirurgija idu ruku pod ruku”, kaže dr Eid. “The bradavica / areola je definiranje karakteristika dojke i prirodni žarište za oči, tako da se bez ova značajka odluta daleko od onoga što se pojavljuje prirodno.” Self-image je najvažnije za pacijenta osjećaj dobrobiti. Oni koji žele više prirodni izgled nakon grudi rekonstruktivne kirurgije može odlučiti za 3D bradavica tetovaža, koji se koristi za tetoviranje pištolj tinte slike visoke razlučivosti od bradavica i areola na grudi. Ostali pacijenti mogu izabrati da se bradavice rekonstruirati tijekom operacije. “Ili izbor je pacijent specifične”, dodaje dr Eid.

Ranije verzije bradavica tetovaža su obično jednodimenzionalni, korištenjem jednog colora € “breskve, lososa ili eggplantā €” obojiti jednu ili dvije koncentrične krugove na grudi. Novije 3D tehnike nude realniji izgled skrećući s više nijansi i sjena. Današnja proširena paleta boja koristi 15-20 nijanse organskih, netoksičnih pigmenata. “U usporedbi s postojećim alternativama, 3D tetoviranje stvara više prirodnog izgleda grudi”, kaže dr Eid. Postupak tetoviranje traje oko 90 minuta do dva sata, obično tijekom jednog posjeta, iako neke žene odluče za drugi follow-up posjeta za preciziranja. Dr. Eid kaže ona savjetuje pacijentima kako bi se omogućilo njihovo tijelo liječiti za pet do šest mjeseci nakon operacije rekonstrukcije dojke prije primanja bradavica tetovažu “kako bi se osiguralo optimalno zadržavanje boje pigmenta.

Stručnjak u širokom rasponu od raka dojke, rekonstruktivne kirurgije tehnika lica i kozmetičkih dr Eid je bio nadahnut da biste saznali više o 3D bradavica tetoviranje, kada je ugledala “nevjerojatno realan izgleda očiju tetovažu na prijateljevu ruku.” Zamolila je prijateljicu koji je rad, i susreo Bruce radost, nagrađivani tattoo umjetnik iz Tulsa područja koji je pristao da ju trenirati u slikarstvu zamršene slike s pištoljem za tetoviranje. Lekcije počelo ranije ove godine, kada je Joy vodio Dr. Bajram kroz korištenje profesionalne razreda tattoo opreme, teoriji boja i običaj boja-miješanja, kao i sjenu, naglašavajući i prijelazi boja. Za prilagodbu boje kako bi se slagala različite tonove kože, dr Eid kaže ona zalaže za realnu rezultat za svakog pacijenta, čak i crtanje naznake lojnih žlijezda Montgomery često viđenih oko areole.

Možete postati estetski fokusiran pri obavljanju kozmetičke tehnike za pacijente s preciznim očekivanja. Čak i najmanji detalji su važni “, kaže dr Eid.” Vjerujem da bolesnici s rakom dojke zaslužuju isti estetski naglasak kao izborni kozmetičke pacijentima. “Ona zna da je ovo na osobnoj razini, inspiriran nakon gledanja majku bitku raka dojke, a svjedoci rekonstrukcija učinak dojke imao na nju. “vidio sam iz prve ruke transformaciju i za jačanje snage plastičnoj kirurgiji”, kaže dr Eid. “Moja majka je natrag da bude socijalni leptir je nekad bila.

Saznajte više o nuspojavama koje dolaze s operacije raka dojke.

Iz

Ā2015 Rising Tide. Sva prava pridržana.

 da ne garantira za bilo koji određeni proizvod, uslugu ili liječenja.