Croton sjemenke: koristi, nuspojave, interakcije i upozorenja

Ba Dou, Croton, Croton tiglium, Croton Cathartique, Graines de Croton, Pic ± Ć³n de Indias, Tiglium, Tiglium Seeds.

Croton je biljka. Ulje iz sjemenki koristi se kako bi lijek; Unatoč ozbiljnim sigurnosnih problema, ljudi se Croton sjemena za pražnjenje i čišćenje želuca i crijeva. Također su uzeti Croton sjeme za liječenje problema žučnog mjehura, grčeva, blokirao crijeva i malarije; Croton sjeme ponekad se primjenjuju izravno na kožu za mišićima i bol u zglobovima (reumatizam), gihta, boli živaca (neuralgija), i bronhitis.

Croton sjemenke sadrže kemikalije koje imaju snažan iritirajuće djelovati na želudac i crijeva.

Dovoljno dokaza fo; PODUZETI Mout; Žučni mjehur problema; Blokirani crijeva; Malarija; Pražnjenje i čišćenje želuca i crijeva; Ostali uvjeti. Primijeniti na skijaške; Bol u zglobovima; Giht; Živaca bol; Bronhitis; Ostali uvjeti. Više dokaza je potrebno da biste ocijenili učinkovitost Croton sjemena za ove namjene.

Croton sjemenke su nesigurni kada se uzimaju na usta, ili stavite na kožu. Jedna kap krotonskog ulje može uzrokovati nuspojave, i 20 kapi ulja može izazvati smrt; Croton sjemenke mogu uzrokovati gorenje usta, povraćanje, vrtoglavica, ukočenost, bolne stolice, pobačaje u trudnica i kolaps kada se uzima na usta. Ako se Croton sjemenke stavite na kožu, mogu uzrokovati svrbež, peckanje i mjehura; Posebne mjere opreza i upozorenja: Trudnoća i dojenje -feeding: Croton sjemenke su nesigurni za bilo tko koristiti, ali žene koje su trudne trebaju koristiti dodatnu njegu kako bi se izbjeglo Croton sjemena, jer oni mogu izazvati pobačaj. Croton sjemenke su također nesigurni za korištenje, ako ste dojke -feeding.

Trenutno nemamo informacije za Croton sjemenke interakcije

Prikladna doza Croton sjemena ovisi o više čimbenika kao što su korisnikova dob, zdravlje, i nekoliko drugih uvjeta. U ovom trenutku ne postoji dovoljno znanstvenih informacija kako bi se utvrdilo odgovarajući raspon doza za Croton sjemena. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvijek nužno siguran i doze može biti važno. Budite sigurni da slijedite odgovarajuće upute na etiketama proizvoda i obratite se ljekarniku ili liječniku ili druge liječnikom prije korištenja.

Reference

Tyler VE, Brady LR, Pljačkaši JE. Farmakognozija. 7. izd. Philadelphia, PA: Lea & Febiger, 1976.

Prirodni Lijekovi Sveobuhvatna baza potrošača verziji. vidi Prirodni Lijekovi sveobuhvatne baze podataka Professional verzija. ĀTherapeutic Istraživanje fakultet 2009.

Ex. Ginseng, vitamin C, Depresija