brže od takeout večere

Pa, ljudi, ja sam ono što sam često na weeknights oko 5 sati .: sam nazvao moj suprug na poslu i pitao što je imao za ručak. Je li to neka vrsta opsesije imam za njega (ili hrana)? Ne baš. To je moj način odlučivanja u posljednji trenutak što bi za večeru. Vidite, ako je imao tacos za ručak, sam isključio sve meksičke. Ako je imao sendvič, sve deli nalik je s popisa.

Da, često sam odlučiti što će kuhati za noć tijekom tjedna večeru samo nekoliko minuta prije nego što su vojnici isticati na mojoj kuhinji. Znam da je primamljivo učiniti arhiviranja stvar na weeknights, ali medvjed sa mnom. Mislim da ćeš naći da su neki od mojih “faster- than- takeout” večere ideja (dolje), samo što je “recept Doktor” naredio.

To svibanj izgledaju kao za van je brži od kuhanja. Ali ako ga razbiti minute u minutu, nije da je puno više zgodan nego brzom domaće večere. Baš sinoć, nazvao sam u arhiviranje bi u restoran lanca. Evo kako je vrijeme prolazilo od tog trenutka

07:30 sati .: Biciklizam razred završava i sam narudžbu na moj mobitel. Restoran mi govori kako će biti spreman za 15-20 minuta. Tako sam voziti tamo, to je oko 10 minuta; 07:55: Ja platiti za hranu, nakon što je parkiralište, a zatim uzimajući kroz linije u restoranu; 08:10: dođem kući i početi raspakiranja večere; Ukupno vrijeme: 40 minuta; Ukupni trošak za obitelj od 4: $ 35 (to je sa moje dvije teen djevojke uzimajući u dječji obrok, moj muž i ja Dijeljenje entrÃe i $ 1 savjet za lijepa dama na recepciji).

U redu, tako da sada misliš, “Pa, naravno da je 40 minutu, ona je otišla u restoran full-service Zato voziti kroz brze hrane je ulaznica na weeknight.”. Pa, pokušao sam put brze hrane, a to je učinio poboljšati svoje vrijeme – ali ne puno. Evo slom mog drive-kroz iskustvo fast-food

zdrave, ukusne recepte, od te časopis Eating well.

Piletina, Čokolada, salate, deserti, juha